Ambient Musiikki Konferenssi suomeksi

Ambient Musiikki Konferenssi 2014 pidetään Helsingissä & Espoossa 27-28.6 2014.

Jotain aivan uutta tapahtuu Ambient musiikin saralla Suomessa - Ambient Musiikki Konferenssi tulee olemaan muutakin kuin konsertti. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla kansainvälisiä ja kotimaisia Ambient musiikin esiintyjiä ja samalla huikea mahdollisuus verkostoitua muiden suomalaisten sekä kansainvälisten Ambient musiikista innostuneiden osallistujien kanssa. Tapahtuman korkeatasoiset esiintyjät ovat USAsta, Englannista sekä Hollannista, sekä Suomesta ponnistanut ja maailmalla arvostettu Nemesis.

Tapahtumapaikkana toimii uusi ja paljon mielenkiintoa herättänyt Suomen luontokeskus Haltia, jossa auditoriumin etuseinä avautuessaan toimii hienona ikkunana Nuuksion järvimaisemaan antaen upean taustan musiikkiesityksille.

Tapahtumapäivää edeltävänä iltana järjestetään verkostoitumisillallinen, jonka jälkeen siirrytään paikalliseen klubiin kuuntelemaan suomalaisen esiintyjän "tummaa" ambient-musiikkia.

Itse tapahtumapäivänä kuullaan sekä live esityksiä että koulutusosioita (englanniksi), videolle sävellettyä musiikkia ja netin kautta tuleva live-esitys Kanadasta. Osallistujat voivat myös toimittaa omaa musiikkiaan pre-show kokoelmaan.

Jos sinä olet Ambient musiikin säveltäjä tai harrastaja, tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa ympäri maailman, oppia jotain uutta, saada omaa musiikkiasi kansainvälisten osallistujien kuultavaksi, ja mahdolllisuuden kuulla parasta mahdollista kansainvälistä Ambient musiikkia.

Voit halutessasi osallistua myös pelkkään iltakonserttiin, jossa Nemesis soittaa Kaliforniasta tulevan Ambient duon, Ascendantin, kanssa. Muiden esiintyjien tiedot julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuman kansainvälisyydestä johtuen kielenä tulee olemaan englanti. Tästä syystä myös nettisivujen pääkielenä on englanti.

Katso tästä ohjelma
Tapahtuman ja majoituksen hinnat
Rekisteröinti
Lähetä meille kysymys


Kuuntele Ambient Musiikkikonferenssia 2014 Soundcloudissa

LINKS
 • Incentives
  PROGRAM
  See further details of the event programe
 • Incentives
  VENUE
  Learn more about the main conference venue.
 • Incentives
  PERFORMERS
  Check out the main evening concert performers.
 • Leisure Groups
  REGISTER
  Register by filling out our on-line form - no payment is necessary at this point.
 • Leisure Groups
  ACCOMMODATION
  Prices & information on the official Conference hotel
PERFORMERS
 • Incentives
  ASCENDANT
  All the way from California, modern rhythmic ambient.
 • Incentives
  NEMESIS
  Legendary Finnish electronic ambient band.
 • Incentives
  SIMON LOMAX
  Solo act from the the UK - deep & contemplative.
 • Leisure Groups
  IVAN BLACK
  Veteran UK ambient & Berlin School producer with over 25 albums.
 • Incentives
  MASSERGY
  Unique early ambient sounds from Texas, USA.